KMS Curl Up Control Creme, 150 ml

Vejl. pris: 225,00 kr.
Lagerstatus :
På lager
225,00 kr. 169,00 kr.
Specialpris 169,00 kr. - DU SPARER 25%
Producent:
KMS California
  • Hurtig levering, indenfor 1-2 hverdage
  • Kontakt os på 42 15 20 00 hvis du har spørgsmål.
  • Gratis levering ved ordre over 499,-
  • Ordrer på under 499,- er porto kun 35,-

KMS Curl Up Control Creme: Denne krøllecreme samler krøllerne og kontrollerer krus - tilfører håret masser af fugt og er ideel til at forme og samle krøllerne så de efterlades flotte og definerede. Curlup control creme reducerer krus op til 72 timer. Indeholder majsstivelse, der aktivt definerer krøller, mens friskduftende ekstrakter af appelsin og pebermynte har en beroligende og forfriskende effekt på hovedbunden. Denne curlcreme tæmmer uregerlige krøller og efterlader krøllerne flotte og definerede. 

Anvendes: Fordeles i håndklædetørt hår - lad håret lufttøre eller anvend føntørrer med softstyler for optimal resultat. 

Fordele ved KMS Curl Up Control Creme:
Krøllecreme
Anti-frizz op til 72 timer
Tæmmer uregerlige krøller
Former og samler krøllerne
Uv- beskyttende
Fugtgivende
Curly Girl godkendt

KMS fortsætter med at blande det bedste af teknologi og natur, at skabe innovative og effektive produkter, til at opfylde dine evigt skiftende stil og behov.

KMS involverer deres årelange formel filosofi; sammensmeltning det bedste fra begge verdener: teknologi og natur. Hver linje i KMS har sit eget naturlige ingrediens, hvilket gør hvert produkt unikt. F.x. Curl serien har appelsin og mynte, Moist Repair har aloe og vanilie, Hair Play har grape og pebermynte. Uanset hvad din stil kan være, KMS tilbyder et utal af unikke produktlinier der hjælper dig med at skabe det look du ønsker fra start til slut.