Kløende hovedbund

Mange danskere lider af tør og kløende hovedbund. Det kan komme til udtryk ved tørre og hvide flager, der kan drysse fra hovedbunden og håret. Det skyldes ofte, at din hovedbund mangler fedt og er udtørret. Mange oplever, at det er værst om vinteren, fordi vind og vejr tager hårdt på håret, hvis det ikke har noget at stå imod med.

Hvis du kender til at have en kløende hovedbund, er der heldigvis meget, du selv kan gøre ved at vælge de rette produkter til håret. Vi giver her vores anbefalinger til de bedste produkter mod en tør og kløende hovedbund.

Fugtgivende produkter hos Hairoutlet.dk

Når du skal vælge de bedste produkter til kløende hovedbund, er det vigtigt, at du finder nogle produkter, der giver dit hår masser af fugt. Her anbefaler vi Redken Scalp Relief produkter, som er særligt udviklet til hovedbundsproblemer. Wella Sp Scalp balance shampoo og Paul Mitchell’s Tea tree shampoo er også en anbefaling herfra.

Disse produkter er udviklet med fokus på hovedbundsproblemer – hvorfor de giver øjeblikkelig fugt til dit hår og beroliger hovedbunden. Redkens Scalp produkter plejer hovedbunden og renser urenheder fra hår og hovedbund. Disse produkter forebygger og afhjælper almindelige hovedbundsproblemer.

Forebyg tør og kløende hovedbund

  • Hold igen med hårvasken, da det udtørrer hovedbunden meget. Et par gange om ugen er helt ideelt.
  • Brug en shampoo, der passer til en tør hovedbund og som giver masser af fugt.
  • Vær opmærksom på, at conditioner og stylingprodukter kun må bruges i hårets længer og ikke i hovedbunden, fordi de kan være med til at udtørre den unødigt.
  • Når du tørrer dit hår med en føntørrer, så udtørrer den varme luft din hovedbund og dit hår. Brug derfor gerne funktionen med kold luft noget af tiden i stedet.