JOICO K-Pak Reconstructing Conditioner, 250 ml

Vejl. pris: 219,00 kr.
Lagerstatus :
Udsolgt
219,00 kr. 129,00 kr.
Specialpris 129,00 kr. - DU SPARER 41%
Producent:
JOICO
  • Hurtig levering, indenfor 1-2 hverdage
  • Kontakt os på 42 15 20 00 hvis du har spørgsmål.
  • Gratis levering ved ordre over 499,-
  • Ordrer på under 499,- er porto kun 35,-

JOICO K-Pak Reconstructing To Repair Damage Conditioner:  Din redning til skadet og tørt hår fra Joico´s nye K-pak serie, der forvandler trist og livløst hår til velplejet hår med fornyet vitalitet. Denne balsam fra Joico er special fremstillet til skadet hår, den genopbygger hver enkel hårstrå optimalt og tilfører masser af fugt, pleje og blødhed til håret. Er dit hår skadet fra hårfarvninger eller varmeskader er Joico K-Pak serien det rette valg. 

Joico K-Pak hårkur er skabt af SmartRelease teknologi og giver dit hår præcis det den har brug for. Udviklet med et tre-dobbelt liposom, der indeholder keratin og arginin, der giver et sundt hår indefra mens hybenolie virker udfra. Disse ingredienser medvirker til 52% færre brud på håret og gør håret stærkere og mere modstandsdygtigt.

K-Pak Reconstructing Conditioner er rig på aktive ingredienser og hjælper svagt hår med at genvinde styrke og forhindre fremtidig skade. Indeholder Keratin og Guajava frugtekstrakt der styrker håret og beskytter det mod fremtidige skader. Trænger dit hår til et genopbyggende boost og er livløst, er Joico´s K-Pak Conditioner det rigtige valg, så dit hår igen fremstår smukt, glansfuldt og velplejet.

Anvendes: Masseres ind i nyvasket hår, lad virke i 2 minutter og skyl håret grundigt

Fordele ved JOICO K-Pak Reconstructing Conditioner
Perfekt balsam til ødelagt og tørt hår
Gør håret fantastisk blødt og glansfuldt
Genopbygger og plejer hvert enkelt hårstrå
Fugtgivende og styrkende
Smukt og velplejet hår