Til krøller

2 varer

pr. side
Faldende orden

2 varer

pr. side
Faldende orden

De bedste produkter til krøllet hår

Hos HairOutlet har vi de bedste produkter til krøllet hår fra verdenskendte mærker. Her finder du bl.a. shampoo til krøllet hår, hårkur til krøller og mange andre styling- og plejeprodukter til krøllet hår. For at få eller bevare flotte krøller er det vigtigt, at du bruger de rigtige hårprodukter. HairOutlet har samlet de bedste hårprodukter til krøller her på siden. Det er vigtigt, at krøllerne får tilføjet masser af fugt og styling, så du undgår kruset hår. Vi har et stort udvalg af hårprodukter til krøllet hår fra de førende brands fra hele verden. På siden har vi blandt andet TIGI, Redken, Wella, Paul Mitchell, Sebastian, Schwarzkopf, Revlon, L'Oreal, Macadamia Natural Oil, Nashi, Joico og Goldwell.

Find hårpleje til krøllet hår hos HairOutlet

Når du handler hårprodukter til krøller hos HairOutlet.dk, så er du altid sikret en nem, billig og hurtig handel. Vi har mange års erfaring fra frisørbranchen, og ved hvilke produkter og brands, der er de bedste til dig og dit hår. Vi har købt stort ind og tilbyder derfor disse produkter til priser, der er meget lavere end frisørerne og vores konkurrenter. Køber du det præcis samme produkt hos os og hos en frisør, vil du med garanti betale meget mindre for produktet hos os. Når du har bestilt dine varer, sender vi dem som regel med det samme, og den normale leveringstid er 1-2 arbejdsdage. Du får gratis levering til pakkeshop, og det er gratis, hvis du køber for mere end 499 kr. Køber du for mindre, koster det kun 29 kr.

Har du brug for hjælp eller vejledning, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved telefonen og tastaturet, så giv os endelig et kald eller en e-mail. Se desuden vores store udvalg af de lækre hårprodukter fra både REF, TIGI, Redken og Paul Mitchell ved at klikke på navnene her.

Hvorfor krøller hår?

På samme måde som hårfarven, er hårstrukturen også genetisk bestemt. Så har en af dine forældre eller bedsteforældre krøllet hår, så er der chance for, at det bliver givet videre til dig eller en af de næste generationer. Hårstrukturen bestemmes af hårfolliklen, som er en skrå fordybning i hovedbunden, hvor hårstrået sidder fast. Har du krøllet hår, så har hårfolliklen en oval, rund eller elliptisk form. Det betyder, at hårstrået gror ud i en spiral – som en flot krølle. 

Hvordan fremhæver man sine krøller?

Er du en af de heldige, der har naturlige krøller? Selvom krøller er skønne, så kan det være udfordrende at pleje lokkerne, så de får et glansfuldt look uden krus. Hvis du vil fremhæve dine smukke krøller, så tag et kig på disse tips.

  • Brug fugtgivende shampoo og balsam.
  • Giv lokkerne masser af fugt med hårkure, leave-in treatments og hårolier.
  • Brug en diffuser til din føntørrer for at undgå krus og fremhæve bølgerne.
  • Vælg stylingprodukter lavet til krøllet hår. Brug en krøllecreme til at bringe det bedste frem i dine krøller, og brug en hårlak til at hjælpe håret med at bevare sin form og volumen.

Gå på opdagelse her på siden og find dine nye favoritprodukter, der giver dine krøller alt den kærlighed, de har brug for.