Til tør hovedbund

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Skånsom shampoo til tør eller irriteret hovedbund

Hårprodukterne i denne kategori er specielt udviklet til dig som har behov for lidt mere skånsomme produkter. I denne kategori kan du finde shampoo til tør hovedbund og skælshampoo. Vi fører hårprodukter fra de førende brands, fra hele verdenen og i denne kategori finder du bl.a. produkter fra L'Oreal, Wella, Paul Mitchell, Goldwell og Redken, der allesammen er specielt udviklet og tilpasset dig med følsom hovedbund eller/og skæl.

Hos HairOutlet.dk har vi mange års erfaring fra frisørbranchen og ved derfor hvilke hårprodukter, fra hvilke brands der er de bedste og mest effektive. Vi har derfor det udvalg af shampoo til tør hovedbund og skælshampoo, som er mest skånsom overfor hovedbunden. Dem har vi købt stort ind af, rigtig stort, således at vi kan sælge dem til rigtig gode priser. Køber du det præcis samme produkt hos os, vil du sparre rigtig mange penge, i forhold til hvis du købte det hos frisøren. Faktisk har vi så billige priser, at der ikke er særlig mange andre webshops eller butikker der kan være med - hvis der overhovedet er nogle der kan.

Når du har shoppet hos os, sender vi din pakke afsted med det samme, når det er muligt. Bestiller du tidligt på dagen, har du som regel din pakke allerede dagen efter - den normale leveringstid er bare 2 dage. Du får leveret helt til din hoveddør, helt gratis, hvis du køber for mere end 499 kr. Køber du for mindre, koster det kun 29 kr. Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os, enten via telefon eller e-mail, vi sidder klar til at hjælpe dig.