Til farvet hår

De bedste produkter til farvet hår - med store rabatter

Hårprodukterne i denne kategori er udviklet specielt til farvet hår, således at farven bevares glansfuldt og beskyttes imod at falme fra solens UV-stråler. De kendte mærker fra frisøren, bare billigere. Fra de kendte mærker, så som L'Oreal, Tigi, Paul Mitchell, Redken, Wella, Aussie, Osmo, Macadamia Natural Oil. Uniq, GOLD, Biosilk og mange mange flere. Farvet hår har nogle helt andre behov end almindeligt hår, eller krøllet hår. Derfor er det især vigtigt at pleje sit farvede hår med de helt rigtige produkter. Farvet hår kan hurtigt blive tørt og komme til at se mat ud. Derfor er hårplejeprodukter der tilfører håret masser af fugt rigtig gode.

Når du shopper dine hårprodukter online hos HairOutlet.dk er du garanteret en billig, nem, sikker og hurtig handel. Vi har mange års erfaring fra frisør-branchen og kender derfor til de bedste hårprodukter og de bedste brands. Disse har vi købt stort ind af, således at vi kan sælge dem til dig, til en rigtig god pris, hvor du sparer utrolig mange penge, i forhold til hvis du købte de præcis samme produkter hos frisøren. Faktisk har vi så billige priser at der ikke er ret mange andre butikker eller webshops der kan være med - hvis der overhovedet er nogle der kan. Det nyder du godt af som kunde, da du sparer en masse penge.

Når du har bestilt dine varer går der som regel kun 1-2 arbejdsdage før du får dem leveret, helt til din hoveddør, kvit og frit, hvis du bestiller for over 499 kr. Bestiller du for mindre koster leveringen kun 29 kr.