Hårprodukter til krøllet hår

Krøller er vidunderlige, men det kræver lidt arbejde at vedligeholde en flot, krøllet manke. Her kan du læse om forskellige typer af hårprodukter, der er særligt velegnet til pleje af krøller.

  • Shampoo: En mild shampoo er essentiel til krøllet hår. Den må helst ikke indeholde alkohol da dette er med til at udtørre håret. Tørt hår er – som du sikker allerede ved – krøllernes værste fjende, og hjælper ikke ligefrem til et smukt glansfuldt look.
  • Balsam: Vælg en ekstra fugtgivende balsam til krøllet hår, så du tilfører masser fugt efter hårvask og derved beskytter hårstråene mod udtørring.
  • Hårkur: En hårkur hjælper med at reparere og fugte håret i dybden. Den trænger helt ned i hårstråene. Den er et godt supplement til balsam.
  • Krøllecreme: Krøllecreme samler krøllerne og skaber flotte, fyldige krøller.
  • Olie: Med olie kan du give ekstra fugt til tørre spidser. Vælg eksempelvis jojoba- eller arganolie. Fordel også olie i længderne for at lægge eventuelle babyhår ned og undgå et kruset look.
  • Børste: Vælg en børste, der er særligt beregnet til krøller, og brug den gerne i badet, når du stadig har balsam i håret. Det gør det nemmere at redde igennem og får filtrede knuder af vejen. Benyt dig eventuelt af en såkaldt ”detangling”- børste, der giver en skånsom udredning. Denne type minder mest af alt om en stor kam med store mellemrum mellem tænderne.

Kombinér gode hårprodukter til krøller med hyppige frisørbesøg

Oplever du, at dine krøller bliver ved med at kruse eller se slatne ud, og er der ingen hårprodukter i verden, der ser ud til at hjælpe? I så fald bør du måske tage en tur forbi din frisør. Krøllet hår har nemlig godt af at blive klippet cirka hver ottende uge for at komme af med de slidte spidser, der får håret til at se ekstra trist ud.