Vi drømmer vist alle om det – et stort, lækkert og glansfuldt hår. Det er skønt, når håret bare sidder, som det skal, og vi sætter alle stor pris på de gode hårdage. Men hvordan kan du opnå de gode hårdage hver dag? Hvis dit hår til tider ser slattent og kruset ud, prøver du måske med diverse produkter, hvor intet har virket endnu. Bliv klogere i dette blogindlæg på hvordan du nemmest påfører glans til dit hår og få også nogle tips og tricks til hvordan du kan få friskt og lækkert hår igen.

Giv dit hår glans og få dit hår til at stråle

Det er en kombination af flere ting, som får håret til at se trist og tørt ud. Disse er alle faktorer, som påvirker hårets udtryk i en negativ retning:

  • Dårlige, kemiske produkter
  • Mangelfuld ernæring
  • Vand og vejr
  • Hårtørring og for meget brug af glattejern

Det er først og fremmest nødvendigt at benytte en god shampoo, hvis du ønsker glansfuldt hår. Prøv eventuelt at undgå parfume og parabener, som kan være skadelige for hovedbunden. Pas ligeledes på med at overdrive med hårvask og pleje. Har du tendens til tørt hår, og tyr du derfor til blødgørende stylingprodukter, kan du komme ind i en ond cirkel, som egentlig bare forværrer din situation. Jo færre hårvaske om ugen, jo bedre. Afslutter du hårvasken med et skyl i koldt vand, kan du også opnå en glansfuld effekt til håret.

Du kan få friskt, blødt og glansfuldt hår med en hårkur

En hårkur hjælper i den grad på tørt, slidt og trist hår, og med den kan du forkæle dit hår og hovedbund – hårkure giver nemlig næring, fugt og pleje. Brug en hårkur i ny og næ når håret trænger til frisk liv – den vil helt sikkert føre glans til de trætte og slidte lokker.

Hos HairOutlet har vi et stort udvalg af hårkure fra brands som blandt andet Redken, REF, Loreal og Schwarzkopf - så der er til alle hårtyper både krøllet, farvet, tyndt og tykt. Vi kan alle døje med tørhed og irritation, men her er en kur en god ide, da den er genopbyggende for håret og hovedbunden på så mange måder.

Forskellige glansfulde produkter hos HairOutlet

Du kan ligeledes benytte stylingsprays eller olier for at give håret glans og styrke det. Her er det bare vigtigt, at du ikke overdriver med brugen af produkterne, og at de bliver brugt korrekt. En hårolie må for eksempel ikke bruges for tæt på hovedbunden, da særligt fede produkter kan få dit hår til at se fedtet og snavset ud. Brug det i spidserne, hvis disse er tørre – herefter vil håret se glansfuldt og velplejet ud.