Volume til håret

Drømmer du om at få lækkert hår med masser af volumen? Hvis du, som så mange andre, ikke er velsignet med masser af volumen fra naturens side, kan du heldigvis nemt snyde dig til looket. Det kræver blot, at du investerer i gode hårprodukter, der giver masser af volumen. Læs med her og se, hvilke hårprodukter du måske har brug for.

  • Shampoo og balsam: Du kan få shampoo og balsam, der er særligt beregnet til at give volumen. Det løfter håret og gør, at det ikke bliver for tungt.
  • Volume-mousser: Denne type mousse giver masser af fylde til håret og kan fordeles ved hårrødderne og i længden, hvis du ønsker ekstra volumen over det hele. Volume-moussen er særligt god til dig, der sukker efter store krøller. Fordel den i håret, inden du styler det med et krøllejern. Det giver et luftigt, naturligt look.
  • Rootlifter: Som navnet indikerer, sørger dette produkt for at løfte dit hår ved rødderne. Det kommer ofte i form af en mousse. Spraymoussen anvendes ved at håret inddeles i baner og sprayes direkte ved hårrødderne. Den giver et øjeblikkeligt løft, når du føntørrer håret bagefter.
  • Tørshampoo: Ja du læste rigtigt. Tørshampoo er særdelsvelegnet til at skabe ekstra volumen, da det giver masser af tekstur til håret. Den sprayes ved hårrødderne og lad virke i kort tid hvorefter håret børstes igennem. Den skal altid anvendes i tørt hår. Efterfølgende føles håret nyvasket og med markant ekstra fylde.
  • Saltvandsspray: Saltvandspray er ideelt, hvis du ønsker let fylde og et afslappet strandlook. Saltvand kan gøre håret lidt stift. Det er dog blot en fordel, da det efterlader masser af tekstur i håret, som du kan rode op i i løbet af dagen.
  • Hårpudder: Hårpudder hjælper med at skabe mere fylde og volumen i håret. Hårpudder anvendes ved at dele håret i 3-4 baner, hvor pudderet drysses i. Vi anbefaler at starte med en mindre portion, da, trods det ikke syner af meget, skal der ikke meget til for at få den optimale virkning.