Parabene-fri produkter til gravide

Der sker noget i de fleste, så snart der vokser en lille baby i maven. Pludselig bliver du opmærksom på alle de kemikalier, du omgås til dagligt – og nu handler det blot om, hvad der er bedst for din krop og baby.

Det er umuligt at undgå alle skadelige produkter, imens du er gravid – men du kan da gøre dit bedste for at droppe ting som hårfarvning, stærk hårspray samt skifte dine produkter ud med nogle mere allergivenlige og parabenfri produkter.

Hvis du har en favoritøjenskygge eller en favorithårkur, som du helst ikke vil skifte ud for noget – så behøver du slet ikke gå på kompromis. Det handler om at skabe en balance, som giver dig en god mavefornemmelse – og så er det jo oplagt at starte med de produkter, hvor det er nemt at finde et godt alternativ. Hvis du gerne vil udskifte noget, men synes det virker uoverskueligt, kan du med fordel starte med at udskifte de produkter, som du har på hele dagen.

Hvilke parabenfri produkter skal du vælge som gravid?

Der kan gemme sig mange kemiske ingredienser i dine hårprodukter som shampoo, balsam, hårkur og diverse styling-produkter. Det er vigtigt, at du bruger produkter som passer til din hårtype. Du skal selvfølgelig stadig have smukt og lækkert hår, selvom du er gravid.

Hvis du ønsker at ændre noget, kan du undgå ingredienser som:

  • Parabener
  • Sulfat

Du kan heldigvis godt finde lækre hårprodukter uden dette. Tag for eksempel et kig på serien fra NAK, hvor du finder lækre produkter til håret her hos Hairoutlet. Alle hårprodukter er uden tilsat parabener og sulfat, så du trygt kan benytte dem under graviditeten. NAK har flere gode produkter til håret, og det vil med garanti blive en favorit for dig fremover.

Youngblood – kosmetik til gravide

Når vi snakker kosmetik til gravide, kan allergivenlig makeup også være mere betryggende for dig at bruge. Der har især være meget debat omkring brugen af makeup under graviditet, og med Youngblood kan du helt sikkert fortsætte dit forbrug med god samvittighed.

Youngblood er kosmetik, som er helt fri for parabener og andre kemikalier. Der er mange delte meninger om, hvad der er godt og skidt, når du er gravid – derfor skal du gøre, hvad der føles bedst for dig.