Hårvoks til mænd

Hårvoks er en essentiel del af en mands hårrutine. Du skal ikke have andet end en centimeters hår på hovedet, før end det kan have brug for lidt voks for at sidde pænt og se lækkert ud – og det er tilmed let og hurtigt at bruge.

Håret kan styles på mange forskellige måder ved hjælp af hårvoks og kan være enten formelt, naturligt eller mere afslappet i udtrykket. Det afhænger af hvilken voks du anvender og hvordan du bruger den. Det er nemlig ikke helt lige meget, hvilken type voks du vælger, for der er stor forskel.

Helt basalt giver hårvoks et let til medium hold til håret på en naturlig måde. Det bliver ikke klistret, men giver stadig et moduler bart hold til håret, som let kan rettes til i løbet af dagen.

Forskellige typer voks til mænd

Din hårvoks kan både give et mat udseende eller tilføre en skinnende effekt til håret. Det afhænger af, hvilket udtryk du vil have. For eksempel er et mat udtryk mere casual, mens det skinnende look er mere formelt. Voksen kan både give håret et løft og få det til at syne tykkere. Voksen kan også kontrollere alle de små løsslupne hår for et mere stramt look.

3 gode råd, når du styler med hårvoks

- Brug voksen i både vådt og tørt hår. Det bedste resultat med mest hold er hvis du bruger det i håndklæde tørt hår.
- Brug hellere for lidt end for meget, så håret ikke ser alt for fedtet ud. Husk at få alle små klumper voks til at smelte i hænderne, så du ikke får voksrester i håret. Du behøver ofte ikke bruge mere end hvad der svarer til en fingernegl ad gangen.
- Pas på ikke at gnide voksen for hårdt ind i håret. Brug i stedet lette bevægelser og begynd ved hårspidserne, så håret ikke bliver tungt.