Hårolie

Der er intet så fantastisk som flot, glansfuldt og blødt hår. Vi har sikkert alle prøvet at stå foran spejlet og blive gjort opmærksom på noget tørt og kedeligt hår, som kunne bruge et pift i en eller anden form. Det er her, at hårolie kan blive din gode ven. En hårolie kan nemlig tilføre fugt til dit hår og ligeledes styrke det, så du netop får et flottere, mere glansfuldt og ligeledes smidigt hår, som altid vil se indbydende ud. Der er mange gode grunde til at benytte en hårolie, men er du i tvivl om effekten deraf, kan du læse med her og forhåbentlig blive lidt klogere.

Hvad er hårolie?

Det siger jo lidt sig selv – en olie til håret. Men hårolie kan have flere funktioner, for der er findes nemlig forskellige typer af olie – heriblandt de plantebaserede olier som arganolie, jojobaolie eller kokosolie. Disse er naturlige olier, som indeholder vitaminer, antioxidanter og fedtsyrer, som kan være med til at holde håret sundt og ligeledes styrke det. Mange hårolier indeholder også silikone, som kan give den glansfulde effekt.

Hvordan finder du den rette hårolie?

Der findes et hav af hårolier, men hos Hairoutlet har vi samlet nogle af de bedste og så endda til yderst skarpe priser. Spørgsmålet er bare, hvilken du skal vælge? Du vil højst sandsynligt gerne fremhæve de bedste træk ved dit hår, men undgå at stå tilbage med et fedtet resultat.

Flere af produkterne på vores hjemmeside indeholder lækre kombinationer af olier, som plejer dit hår i dybden, beskytter og giver næring. Hos HairOutlet finder du populære og velkendte mærker som Maria Nila, Moroccanoil, Milk Shake og mange flere.

Har du prøvet Moroccanoil hårolie?

Du har muligvis hørt om Moroccanoil. Denne olie er rig på vitaminer og indeholder ægte marokkansk argan olie. Med Moroccanoil får du en alt-i-en hårolie, da den kan anvendes til både pleje, styling og finish - håret bliver nemlig blødt og glansfuldt. Du finder selvfølgelig det velkendte og populære brand her hos HairOutlet.

Gode tips til brugen af hårolie

Der er nogle enkelte ting, du skal være opmærksom på, når du bruger din hårolie:

  1. Hellere for lidt end for meget – Start med et par dråber. Tilføj derefter lidt ad gangen alt efter tykkelsen og længden på dit hår. Bruges der for meget olie, vil håret komme til at se fedtet ud.
  2. Vær opmærksom på anvendelsen i tørt og vådt hår – Anvend hårolien i hele håret, når dit hår er håndklædetørt efter et bad. Hvis olien skal anvendes i tørt hår, så opnår du det bedste resultat ved blot at anvende den i spidserne.
  3. Kombinér med andre hårprodukter – Du kan med fordel kombinere din hårolie med eksempelvis hårmousse eller et andet stlylingprodukt.