Få tykkere hår

3 tips til at få tykkere hår

Kender du til de dårlige hårdage, hvor håret har tendens til at klaske, ser tyndt og trist ud og på ingen måde gider at samarbejde? Læser du med her, kan du få del i nogle gode råd til, hvordan du kan få tykkere hår – eller som minimum få håret til at synes tykkere, stærkere og mere fyldigt.

Opnå ekstra fylde og sig farvel til dårlige hårdage

Et tykt og velplejet hår ser både sundt og smukt ud, men det kræver god pleje og tålmodighed, før du får den fyldige hestehale eller det glatte hår, du drømmer om. Der findes ingen mirakelkur til, hvordan du opnår et tykkere hår, men ved at prøve nogle af vores tips og tricks, finder du måske en løsning, der virker for dig - og ikke mindst dit hår.

1. Vælg de rigtige produkter, når du styler dit hår

Hvis du er en af dem, som ønsker et tykkere hår, har du måske allerede eksperimenteret med diverse stylingprodukter for at få håret til at makke ret. Der findes et væld af gode styling mousser, saltvandsprays, volumizing shampoos, volume root boost og volume dry shampoos som kan være med til at give dit hår det løft, du savner. Her på Hairoutlet.dk kan du under kategorierne finde de produkter, der kan være gode til eksempelvis fint hår eller beskadiget hår. 

TIP: Et godt råd er altid at huske varmebeskyttende produkter, hvis du bruger føntørrer eller stylingjern. Ligesom det om sommeren er vigtigt at bruge produkter med UV-beskyttelse, da det beskytter hårlokkerne mod solens varme, som ellers vil udtørre og få dit hår til at se mat og kedeligt ud, er det også vigtigt at beskytte mod varmebehandlingen. Mærker som Redken, REF, Maria Nila og Revlon laver alle gode varmebeskyttende produkter.

2. Vælg den rigtige frisure til dit hår

Du kan købe nok så mange dyre produkter, men de kommer først til deres ret i et velklippet hår. En dygtig frisør kan hjælpe dig et langt stykke af vejen til at få et tykkere hår ved at klippe små, lette etager i længderne eller klippe en anden skarp frisure. På den måde vil håret syne fyldigere. Du kan med andre ord klippe dig til mere fylde – både i langt og kort hår.

3. Vitaminer og mineraler

Hvis du allerede har prøvet diverse stylingprodukter uden at opleve den store forskel på dit hår, kan et vitaminboost til dit hår måske være den rigtige løsning. Gå efter madvarer som er rig på B8 vitamin, håret elsker disse vitaminer, som holder det friskt, sundt samt modvirker hårtab. Du finder B8 i f.eks. havre og soyabønner. Du kan også finde forskellige kosttilskud, som indeholder gavnlige vitaminer og mineraler specielt udvalgt til at styrke håret.