Balsam til krøllet hår

Hvis du har krøllet hår, så kender du helt sikkert til, at det kan være svært at holde styr på de vilde lokker. Det er der heldigvis råd for. Hos Hairoutlet har vi udvalgt de bedste produkter til dig, som gerne vil have den bedste balsam til krøllet hår. Vi guider dig gennem tre af vores foretrukne mærker her.

Tre forslag til balsam til krøllet hår

Nak Curl Conditioner er velegnet til dig, der mangler en balsam, der tilfører masser af fugt, fjerner krus og giver håret et naturligt fald i krøllerne. Denne conditioner indeholder blandt andet arganolie og mandelmælkprotein, som er med til at genoprette og bibeholde fugtigheden i håret. Er du typen, der ofte føntørrer og flader dit hår? Denne balsam beskytter også håret mod varme.

Redken Curvaceous Conditioner er det oplagte valg til dig, der leder efter en balsam til krøllet hår, der både kan bruges som balsam og leave-in cream. Den indeholder anti-frizz kontrol, så du slipper for kruset hår. I stedet får du flotte, definerede krøller og dejligt blødt samt glansfuldt hår.

 

Schwarzkopf BC Hyaluronic Moisture Kick Conditioner kan fås som spray krøllet hår til daglig brug. Denne leave-in balsam er med til at give dit hår masser af fugt og sikrer, at du har den rette fugtbalance i håret. Det gør udredningen af dit hår meget nemmere og giver dig bløde og lækre krøller.

Tips til at få perfekte krøller og undgå kruset hår

  • Brug altid fugtgivende shampoo og balsam
  • Tør håret ved at presse og klemme vandet ud i stedet for at frottere det
  • Vælg hovedpudebetræk af silke eller satin i stedet for bomuld
  • Overhold dine frisørtider cirka hver ottende uge
  • Tilføj fugt til dine krøller dagligt i form af hårkur, leave-in-creme, olie eller balsam.